Отворен повик за негуватели за возрасни лица со попреченост

Отворен повик за негуватели за возрасни лица со попреченост. Се бараат негуватели / асистенти за независно живеење на лица со попреченост кој може да изврши помошно-професионална работа, да дејствува ефикасно, ефективно и навремено и да ги решава проблемите и прашањата во врска со корисниците кои ги користат услугите.➡️Позицијата е отворена за станбените единици во Кисела Вода, Козле и Хром и е за полно работно време и работа во смени. Доколку сте заинтересирани аплицирајте со вашата кратка биографија на:

[email protected] и

[email protected]

Повеќе информации можете да најдете на линкот: http://krik.org.mk/%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b5…/

Сподели на