Отворен повик за пријавување на третoто издание на Хакатонот за отворени податоци

Ги повикуваме сите заинтересирани студенти, стартап компании од областа на IT и сите IT ентузијасти да се пријават за учество на третото издание на Хакатонот за отворени податоци кој ќе се одржи од 24-ти до 27-ми март 2022 година. Хакатонот се организира во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество.

Сите информации за Хакатонот и начинот на пријавување се достапни на следниот линк.

Сподели на