Отворен повик за учесници за Еразмус+ обуки „Transformation” – за медиумска писменост


Отворен повик за учесници за Еразмус+ обуки „Transformation” – за медиумска писменост.
📍Каде? Чешка
📆Кога? 12-17.03.2022 (Обука 1) / 1-6.07.2022 (Обука 2)
👤За кого? 18+
⏰Пријавете се до: 06.02.2022
* Сите трошоци за сместување и храна, како и патните трошоци до 275€ се покриени
ℹ️Повеќе информации за проектот и апликационен формулар (најдолу на сајтот):
❓Доколку имате дополнителни прашања, контактирајте нѐ на 📧 [email protected] со наслов „Обука – Transformation“ или во порака на 📩Facebook/Instagram
 

Сподели на