Повик за волонтери

За нас:

Ние сме ГРИТ – младинска организација која е основана во Пробиштип и првенствено дејствува на територијата на општина Пробиштип, но спроведува и учествува во активности на национално и меѓународно ниво. Постоиме од ноември 2020 година и од тогаш активно работиме на креирање на нови можности за неформално и информално учење на младите од Пробиштип и пошироко. Нашата мисија е да создадеме простор каде младите ќе можат да растат и да се развиваат себеси и нивните заедници. Дознајте повеќе за нашите активности на Facebook или Instagram.

 

Целиот повик за волонтери е достапен на овој линк 

 

Сподели на