Повик за грантови за бизниси

Повик за грантови за бизниси

Фондацијата за развој на образование и култура Албиз, партнер спроведувач на проектот EU IMPACT WB, финансиран од Европска комисија, објавува повик за аплицирање, за грантови за бизниси, од микро, мали и средни претпријатија, регистрирани во Република Северна Македонија.

Преземи:

Request for Applications (Business Grants)

Application form

Сподели на