Повик за двајца креативци

На тимот на Блинк 42-21 му недостасуваат двајца креативци:
➡ Графички дизајнер
-да креира визуелен идентитет за нашите проекти, да изработува дијзани за дигитални материјали за социјални медиуми, веб и материјали за принт.
➡ Менаџер за дигитален маркетинг
– да ги води профилите на нашите проекти на социјалните медиуми и да реализира кампањи, ПР и веб промо.
Првите три месеци (пробен период) кандидатите ќе бидат ангажирани со Договор преку авторска агенција, а потоа со Договор за вработување.
Сите заинтересирани треба да испратат CV & Portfolio на [email protected]

Сподели на