Повик за две викенд-обуки

Објавуваме повик за две викенд-обуки по #ССО во декември!
📅 Првата ќе се одржи на 12/13 декември > https://bit.ly/2JnJYAc
📅 Втората ќе се одржи на 19/20 декември > https://bit.ly/39i4i12

ℹ️ И двете ќе бидат онлајн, и двете се отворени за млади.
Ако ви фаќа око, пријавете се најдоцна до 4 декември.

Сподели на