Повик за зачленување во Артивизам клуб

Сакаш да се пожалиш за проблем во твоето маало, но не знаеш каде да се обратиш?🤔 Сакаш да направиш промена во твојата локална заедница, но не знаеш како? 😞Или можеби имаш идеја за младинска акција, но ти треба помош и поддршка од истомисленици? 🗣
👉Вистинското место за тебе е во клубот Артивизам😎, #ПреземиАкција и приклучи се на следниот линк:
https://forms.gle/CMZxX36y97WAiYYd6
 

Сподели на