Повик за кастинг

ЗДРАВО ✨ МЛАДИ ✨
ОХО Продукција објавува кастинг за главни и споредни улоги во краткиот игран филм со работен наслов „Еден тон патлиџани” во режија на Сандра Ѓоргиева.

Во потрага сме по момци и девојки на возраст помеѓу 16 и 19 години од Скопје и околината на Скопје. Ги повикуваме сите заинтересирани да се пријават на кастингот ИСКЛУЧИВО на:

📩[email protected]
најдоцна до 25.05.2021 (вторник).

За пријавување потребно е да ни испратите:
🔘Име, презиме и возраст
🔘Фотографија од цела фигура (без филтри и очила за сонце)
🔘Кратко видео со претставување (до 1 минута)
🔘Согласност од родител (за лица под 18 години)

🔘За сите дополнителни прашања и информации обратете се на горенаведениот мејл. За полесна навигација низ процесот, ве молиме внимателно следете ги добиените инструкции. Ви благодариме

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp