Повик за младински координатор во Go Green

Go Green објавуваат повик за позицијата младински координатор, за сите млади лица кои се на возраст од 15-29 години и ги поседуваат следните квалификации:

– Познавање на демократски алатки, процеси и младински активизам

– Искуство во младински сектор

– Искуство со работа на проекти и донатори

– Познавање на еколошки теми е предност

– Познавање на на македонски и англиски е задолжително

– Познавање на албански се смета за предност

Сите заинтересирани лица, својата апликација треба да ја поднесат на [email protected] до недела, 26 март до 23:59.

Повеќе информации за повикот како и за самата апликацијата можете да пронајдете тука.

Сподели на