Повик за младински лидер/волонтер

⚠ За потребите на проектот KA2 ‘Heritage Youth Perspective’ објавуваме повик за Младински лидер/ волонтер кој што е заинтересиран на темата и сака долгорочно да биде дел од овој проект.
👉Заинтересираниот волонтер ќе има можност да работи на проектот, како и да биде вклучен во сите меѓународни мобилности и настани кои ќе следуваат во наредните година ипол.
Исто така, самиот проект ќе клучува интересни мобилности, креативност и истражување и настани, кои ќе бидат имплементирани во партнерските земји како и Македонија.
👉Повеќе за проектот и целите, можете да прочитате на овој линк.
📩За пријавување и сите дополнителни прашања слободно пишете ни во порака.
Не ја испуштајте оваа можност !!!!

Сподели на