Повик за нови членки на СМР

Со одлука на Управниот одбор, СМР распишува повик за приклучување на нови организации кон Сојузот за младинска работа. Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на Сојузот за младинска работа: [email protected] најдоцна до 23.04.2021 година.

Симнете го повикот за нови членки тука.

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp