Повик за обука – Зазеленување на младинските работници

Greening Youth Workers споделува можност за обука во период од 25.09-02.10.2021 во Струга, С.Македонија. 

На оваа размена, младинските работници ќе имаат можност да се стекнат со знаења на теми како зелена економија, зелени работни места и зелени компетенции. Обуката ќе биде одржана од двајца тренери од Унгарија и Грција,кои се партнери на Greening Youth Workers. Повеќе информации можете да најдете ОВДЕ.

Доколку сте заинтересирани за да се пријавите на размената или имате повеќе прашања, напишете на [email protected]. За апликација испратете ваши лични податоци и кратко мотивациско писмо. 

 
Напомена: Учесниците на размената  не мора да се вакцинирани, но ќе треба да направаат PCR тест, кој ќе биде рефундиран. Патните трошоци и сместувањето се исто така покриени.

Сподели на