Повик за обука за дигитален маркетинг

Дигитализацијата веќе не е опција, туку потреба!
Обуката ги опфаќа основите на дигиталниот маркетинг, развојот, креирање на маркетинг стратегии, сите видови на маркетирање низ дигиталниот простор, аналитика и извештаи и платформите и методите на маркетирањето

Аплицирај на линкот.

За да добиете пристап до оваа обука, општокорисната работа би била чистење на јавен простор, објави на социјални медиуми за важноста на општокорисната работа или креирање и уредување на 3 статии на Wikipedia на македонски јазик

Сподели на