Повик за онлајн младинска размена “BET against gambling”

Центар за младински активизам објавува повик за онлајн младинска размена
′′ BET against gambling “
Дата: 16-22 Март 2021.
Платформа: Zoom
 
Целта на размената:
💡 Подобрување на нивото на свесност на маргинализираните млади луѓе и младите за штетните последици од коцкањето;
💡 Зголемување и продлабочување на свеста за реалноста на коцкањето во нашата земја и учење за реалностите во земјите учеснички;
💡 Подобрување на дигиталните вештини и креативност преку развој на видео кампања за време на работилницата.


📥 Аплицирајте на следниот линк:
Повеќе информации на сликите подолу 👇

Сподели на