Повик за практикант/ка

Институт за развој на заедницата објавува повик за практикант/ка на програмата за претприемништво и економски развој.
Единствена можност да се стекнете со знаење и искуство преку работа на меѓународни проекти.
Предуслови:  англиски јазик, MS Office и економски факултет.

Пријавување преку интернет страница: www.cdi.mk

Сподели на