Повик за проектен асистент

СФЕРА Интернешнал имаат отворен повик за следната работна позиција – Проектен Асистент
Работни задачи
• Логистика при организирање на настани
• Креирање на извештаи за организираните настани
• Водење на онлајн и офлајн архива со документи и материјали
• Комуникација со персонал, волонтери, институции и крајни корисници
• Одржување на јасна, едноставна, ефикасна и навремена комуникација (Веб страна, информатори, брошури, апликации, проекти, прирачници, формулари…).
• Подготовка и поднесување на договори, барања, молби, жалби, соопштенија и комуникација со институции.
• Одржување на комуникација со корисниците преку меилинг листи и социјални медиуми
• Промовирање на активностите преку веб страна и социјални медиуми
• Помагање во организација на проектните активности (административно во канцеларија и на терен).
Квалификации
– Универзитетско образование (завршено или во фаза на студии)
– Силни комуникациски вештини (пишување, говор)
– Одлично познавање на англиски јазик (пишан, говорен)
– Разбирање на софтвер (Windows, MS Office, Internet, Cloud, Apps)
– Релевантно искуство (се смета за предност)
– Способност за работа на своја иницијатива
– Сигурност и доверливост
НИЕ НУДИМЕ
– Добри услови за работа
– Флексибилнa работна средина
– Можност професионален развој работејќи на ЕУ проекти
– Стабилен работен ангажман со полно работно време (40 часа)
– Пробен период од 1 месеци на половина работно време со платен надомест врз основа на договор на дело.
– Работна позиција во Канцеларија во БИТОЛА
АПЛИЦИРАЈ
– Испратете CV и мотивациско писмо на [email protected]
– Само релевантните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.
– Краен рок за пријавување: 30 Септември 2022.

Сподели на