Повик за теренски претставник на СОС детско село

СОС Детско село има потреба од: СОС Претставник на терен м/ж, кој ќе го претставува СОС Детско село и ќе вклучи што е можно повеќе граѓани во хуманитарната мисија за поддршка на децата и младите на кои тоа им е најпотребно.

Доколку:

 • си мотивиран
 • сакаш тимска работа
 • сакаш работа на терен
 • си посветен на хуманитарна работа
 • уживаш во комуникација и интеракција со луѓе

Тогаш оваа работа е токму за тебе!

Што бараме:

 • Работа на терен и директна
 • комуникација со граѓаните
 • Искуство во продажба
 • Преговарачки вештини
 • Ориентираност кон остварување на таргет
 • Проактивен пристап
 • Позитивна и љубезна комуникација
 • Спремност за тимска работа
 • Мотивираност и посветеност кон хуманитарна работа

Што нудиме:

 • Редовни месечни примања
 • Стимулативни бонуси
 • Флексибилно работно време од 20 часа неделно
 • Искуство во интернационална невладина хуманитарна организација
 • Развивање на нови знаења и вештини
 • Континуирана едукација и можност за напредување

Испрати ја твојата биографија со јасна назнака за позицијата за која се пријавуваш на email: [email protected]

Сподели на