Повик за учесници на младинска размена во Романија

Почитувани млади,
Спремајте ги пасошите бидејќи започнуваме со #Еразмус + програмата!✈🧳
Доколку сте млади од 18 до 30 години, спортисти или ентузијасти во спортот и физичките активности, тогаш оваа размена е токму за вас!
Размената ќе се организира во Романија🇷🇴 во следните периоди:
🏀Râmnicu Sărat, Romania, 19 – 27 July 2021
(based on outdoor sports and inclusion workshops)
🏐Costinești, Romania, 23 – 31 AUGUST 2021
(based on beach sports and photography and videography)
Трошоците за пат и сместување ќе бидат покриени од страна на организаторот.
Регистрирајте се на овој линк.
За повеќе информации во врска со програмата контактирајте нѐ на: [email protected] 📧

Сподели на