Повик за учество во италијанска филмска вечер

 

Нашата драга волонтерка од Италија ве поканува на филмска проекција 🎬

Придружете ни се на една италијанска филмска вечер на 28 март во Крик! ✨

Препуштете се на шармот на италијанската кинематографија со специјалната проекција на „L’isola delle rose“ (Островот на розите). 🌹Дознајте што се случува кога идеалистички инженер ќе изгради сопствен остров покрај италијанскиот брег и ќе го прогласи за микронација, привлекувајќи го вниманието на светот… 🎥

📅 Датум: 28 март

🕖 Време: 19:30 часот

👉 Место: Крик (Б.Б. Наум Охридски)

📍 Локација: https://g.co/kgs/ADALhx5

Настанот е отворен за секого, но поради ограничен капацитет, ве молиме да го пополните овој формулар доколку сакате да присуствувате за да го резервирате вашето место. 💺

https://tinyurl.com/j8sj6w72

Доживејте ја убавината, драмата и привлечноста на италијанското творештво додека патуваме низ овој волшебен филм заедно. 🍿🎭

Не пропуштајте!

Сподели на