Повик за учество на ментори за стратешко планирање и финансиска одржливост на граѓански организации

Во рамки на проектот „Балкански млади: поврзување на едукацијата, способностите и партнерскиот потенцијал во регионалните практики за вработување“ отвораме повик за учество на ментори за стратешко планирање и финансиска одржливост на граѓанските организации.

Менторот за стратешко планирање и менторот за финансиска одржливост потребно е да реализираат вебинари не подолги од 4 часа.

Повеќе информации за менторот за стратешко планирање најдете тука.
Повеќе информации за менторот за финансиска одржливост најдете тука.

Целосниот повик најдете го тука.
Сите потребни документи за аплицирање најдете ги тука.

На повикот може да се пријават правни и физички лица најдоцна до 17.05.2021 година, на [email protected], со наслов „Апликација за ментор – име и презиме.

Сподели на