Повик за Community Manager во Brand Union

Бараме Community Manager!
Доколку сакаш да креираш содржина за социјални медиуми, лесно се снаоѓаш со онлајн комуникација и градењето на онлајн заедници ти е предизвик, вистинско време е да ни го испратиш твоето CV 😊
Огласот е отворен до 10.02.2022 во 12ч.

ТЕКСТ

Сподели на