Поврзување на млади луѓе за социјално претприемништво

Последна шанса за аплицирање за учество:
бараме млади луѓе со интерес во темата социјално претприемништво на кои им требаат контакти и сорабoтка за развој на нивните идеи

Нудиме моженост за поврзување со млади луѓе од 🇦🇱 🇧🇦 🇷🇸 🇲🇰 🇸🇰 🇨🇿 🇵🇱 🇭🇺.
📍Аплицирај најдоцна до 30ти Ноември на овој линк. 
#ssen #бидигласанеехо

Сподели на