Разговор за приватност #4 – Заштита на личните податоци во ера на е-трговија 

Ве покануваме на четвртата средба во рамки на иницијативата „Разговори за приватност“ која ќе биде на тема „Заштита на личните податоци во ера на е-трговија“. На средбата ќе присуствува Игор Кузевски, експерт за заштита на лични податоци и поранешен заменик директор на Агенцијата за заштита на лични податоци. Четвртиот „Разговор за приватност ќе се одржи на 21 февруари, со почеток во 15 часот во Јавна соба (Јавна соба се наоѓа на ул. 50-дивизија, бр.22 во Скопје. Локацијата можете да ја видите на овој линк.)

 

Учесниците на средбата ќе имаат можност да дознаат нешто повеќе околу ризиците при купување и плаќање преку интернет и начините на кои овие ризици можат да се надминат, а ќе биде обезбеден и простор за дискусија и размена на искуства на темата.

 

Агендата за настанот можете да ја најдете во прилог на оваа порака, а вашето учество можете да го пријавите со пополнување на формуларот достапен на овој линк.

 

За учесниците кои не се од Скопје, патните трошоци за учество на средбата ќе бидат рефундирани во висина на повратен автобуски билет од местото на живеење до Скопје. За да го направиме ова, ќе биде потребно да ни доставите оригинални сметки и билети од патувањето.

 

Доколку ви се потребни било какви информации околу средбата, ве молам контактирајте ме.

Сподели на