Прашалник: Какви се вашите искуства со корупција?

❌ Дали сте биле сведок на корупција? Дали од вас било побарано да учествувате во корупција? Каде сте доживеале корупција?

🔗 Младински образовен форум сака да ги слушне вашите искуства со корупцијата.

👩‍💻🧑‍💻 Доколку сте млад човек на возраст од 18 до 29 години, споделете ја вашата приказна со пополнување на прашалникот достапен на овој ЛИНК.

🔴 Вашите одговори ќе бидат целосно анонимни.
👉 Во рамки на својата кампања против корупција кај младите, Младински образовен форум (МОФ) сака да ги слушне искуствата на младите поврзани со корупцијата.

💡Дел од одговорите МОФ ќе ги искористи за снимање видео во која случаите на корупција бидат прераскажани од актери. 

Сподели на