Проценка на потребите на младите од Штип, Кочани и Делчево

Кои се потребните на младите од Штип, Кочани и Делчево? Какви можности и програми им се потребни за да ги унапредат своите знаења и вештини? Како да им се олесни процесот за вработување?

Здружение Здружение Лидери за едукација, активизам и развој (ЛЕАД), People In Need (PIN) и Сојуз за младинска работа спроведуваат анкета со младите од општините Штип, Кочани и Делчево. Ова анкета има за цел да ги оцени потребите на младите, како основа за понатамошно креирање на проекти со кои ќе се унапреди младинската интеграција во општеството. Анкетата е целосно анонимна и не налага внесување на вашите лични податоци.

Доколку сте млад чивек од Штип, Кочани или Делчево, споделете го со нас вашето мислење, со пополнување на оваа анкета. Пристапете до анкетата на СЛЕДНИОВ ЛИНК.

Сподели на