Психолошко советување во едукативно – терапевтски центар Ајнштајн

Постојат многу начини да му помогнете на вашето дете да го надмине стравот, но избегнувањето не е дел од нив❗

Да ги победиме детските стравови заеднички!
👉 Закажете психолошко советување на 075333819

Сподели на