ПС – Психолошко советувалиште

Што е ПС?
ПС е психолошко советувалиште во кое група на психотерапевти и системски и семејни советници, нудат поддршка за сите вас кои сакате и имате потреба од поддршка за справување со секојдневните проблеми и предизвици со кои е обременето вашето фукционирање како поединци, парови, семејства и други системи во општеството.

Ако сакате да закажете разговор со нивните терапевти и советници, контактирајте ги низ порака на нивната Фејсбук страница или на [email protected]

Сподели на