Работилницата „Средба со компанија“ – Илирика

Младинскиот инфо клуб – Скопје ве повикува да бидете дел од работилницата „Средба со компанија“ – Илирика

На оваа работилница ќе имате можност да слушнете повеќе за инвестицски фондови , мудро управување со со лични финансии но и ќе имате можност и за понатамошна сорабтока со Илирика.

Придружете ни се на овој воведен настан на 1-ви декември во 19 часот со примарцна цел зголемување на финасиска писменост.

Покрај квалитетните информации, присутните ќе бидат запознаени за идните можности за напредна едукација и можности за соработка.

Доколку сакате да бидете дел од овој настан , пријава може да пополните на следниов линк.

Сподели на