Работилница за медиумска писменост

Повик за учесници на работилница за медиумска писменост која ќе се одржи во Битола на 7ми јуни (понеделник) со почеток во 15:00 часот. 
Настанот се спроведува во рамки на проектот ТАЛМИЛ (https://talmil.org), со финансиска поддршка од Француското Министерство за надворешни работи, во организација на CFI (https://cfi.fr/fr) и во соработка со Француската Амбасада во Македонија.
Работилницата ќе се спроведе на македониски јазик.
Сите заинтересирани може да се пријават тука.
Агенда за работилницата најдете тука.

ТЕКСТ

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp