Работилница – Негување на позитивна слика за себе

🤔Што претставува сликата за себе?
🤗Сликата за себе е личен став, мислење за себе, или ментална слика што ја имаме за себе.
🧐Но, како оваа слика да ја негуваме?
🟠Доколку ве интересира ова, придружете ни се на работилницата со психолог Александра Миличинска Пановски следниот четврток (03.03.2022) во библиотеката на СОУ „Наум Наумовски – Борче” во Пробиштип од 12:30 часот.
❗️Бидејќи местата се во ограничен број, пријавете се во приватна 📩порака на Instagram или Facebook и обезбедете си место за себе и вашата/вашиот најдобар/а другар/ка.

Сподели на