Работилници за женски права

Сите млади, машки и женски од 15 до 25 години: кликнете на линкот: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSexxHPPcLr…/viewform…
и пријавете се за да учествувате на бесплатните работилници со трите девојки од Париз, Франција, кои ќе ни бидат гостинки од следната недела. 
За вас подготвија многу интересни содржини а, освен тоа, најавија и културно дружење со француски јадења. 
Дел од содржините за претстојните работилници се:
– женски права
-родова еднаквост
-што значи да се биде граѓански активист
Ќе се одржат вкупно 3 работилници (3 различни датуми во периодот од 15 до 25 јули). Истите ќе бидат на АНГЛИСКИ ЈАЗИК!!!
Париз доаѓа во Свети Николе – пријави се сега и биди дел од летната магија!

Сподели на