Разговор со Стефан Марковски на тема „Дигитална книга“

📣Покана за ОНЛАЈН разговори во чест на меѓународниот ден на книгата
🗓КОГА? 23.4.2021 год. (петок);
⏰ВО КОЛКУ? 20:00 ч.;
❓КАДЕ? На ,,ZOOM”;
🔜Пријавување? Во ,,инбокс” на организацијата ГРИТ📩📩📩
Млади креативци, ученици, студенти, литерати 🙂🙂🙂
Ајде заедно да го одбележиме денот!
На ова заедничко дружење, ќе разговараме со младиот автор Стефан Марковски на тема „Дигиталната книга“, слободно и нашите учесниц ќе може да поставуваат прашања.
Добредојдени се сите креативци, кои го сакаат убавиот, пишан збор!
👍👍👍
Имаме подготвено интересна програма и за следни активности, кои сакаме да ги реазлизираме и споделиме со вас. Значајна е вашата поддршка и учество. Ајде да се едуцираме заедно!
Побрзајте, ве очекуваме!🙂💯
📌Носител на проектот:
ГРИТ- Пробиштип

Сподели на