Рецитирај Онлајн заедно со ГРИТ!

Покана за ОНЛАЈН рецитација во чест на меѓународниот ден на поезијата
🗓КОГА? 21.3.2021 год. (недела);
⏰ВО КОЛКУ? 20:00 ч.;
❓КАДЕ? На ,,ZOOM”;
🔜Пријавување? Во ,,инбокс” на организацијата ГРИТ📩📩📩.

Млади креативци, ученици, студенти, литерати 🙂
Ајде заедно да го одбележиме денот!
На ова заедничко дружење, ќе се запознаеме и ќе ви ја претставиме младинската организација ГРИТ! Ќе читаме своја, авторска поезија, но исто така и стихови од најпознатите македонски автори.
Добредојдени се сите креативци, кои го сакаат убавиот, пишан збор! 👍👍👍
Имаме подготвено интересна програма и за следни активности, кои сакаме да ги реазлизираме и споделиме со вас. Значајна е вашата поддршка и учество. Ајде да рецитираме на македонски јазик!
Побрзајте, ве очекуваме! 🙂💯
П.С. Доколку не се чувствувате удобно да ни прочитате нешто ваше, а сепак сакате да споделите своја творба, ние сме тука за вас! Испратете ни во инбокс и некој од нашиот тим ќе прочита.
📌Носител на проектот:
ГРИТ- Пробиштип

Сподели на