Семинар за градење на контакти

Youth Alliance организира семинар за градење на контакти, како дел од проектот “Exploring the role of youth in Reconciliation and Peacebuilding”

Семинарот ќе се одржува од 6. ноември до 12. ноември 2021 година во Солун, Грција.

Кандидатите треба да се на возраст од најмалку 25 години, да поседуваат добри познавања од англискиот јазик и да се заинтересирани во темата на семинарот.

Сите заинтересирани можат да се пријават за семинарот со испраќање своја биографија и мотивациско писмо на [email protected]

Повеќе детали за настанот можете да најдете овде.

Сподели на