Се слушаме ли на екранот? Онлајн дискусија

Дали донесувањето на политиките се промени во „дигиталната ера“? Зошто сме на интернет, воопшто? Дали е ОК Твитер/Фејсбук да бришат содржини?

🔎 Ако имаш 18-24 години, сакаме да го чуеме твоето мислење. Пријави се тука.

Повикот е отворен до 27 ноември

Сподели на