Социјално Претприемништво СИА 2021

Наградата за Социјално Претприемништво СИА 2021 е официјално отворена! Social Impact Award заедно со SPARKASSE BANK MAKEDONIJA и Business Impact Lab ја започнуваат потрагата по иновативни млади со кеативни идеи и  желба за позитивна промена во заедницата! 

Не се воздржувај и аплицирај ако: 

– Имаш супер идеја која има потенцијал да креира поубаво оштество 🙂

– Имаш до 30 години!

– Идејата не е постара од Јануари 2020! 

Пријавете се со пополнување на следната форма: https://apply.socialimpactaward.net/north-macedonia/

За повеќе информации што е СИА погледнете го следното видео: www.youtube.com/watch?v=CesI6ZZduGI

⏳ Краен рок за аплицирање: 30ти Јуни!

Сподели на