Студиска посета во Виндхок, Намибија

‼️‼️ОТВОРЕНА ПОЗИЦИЈА ЗА УЧЕСТВО!
Драги наши од 12ти до 17ти Март се случува студиска посета во Виндхок, Намибија! Една позиција за учество е слободна! Отворениот повик трае до 1️⃣.2️⃣. 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ и сите што сакаат да земат учество треба да аплицираат со своја биографија и предлог акција која што ќе ја имплементираат на темата ‘Млади, Кризи и Волонтирање’ на [email protected].
💰Патни трошоци: рефондација од максимум 1500 евра
Сместување и хранa: обезбедена од проект!
Ве очекуваме!
📣Вреди да си глас, а не ехо!

Сподели на