Студиска посета во Приштина, Косово

📣 Доколку имате интерес од темата млади и градење мир, Youth Alliance имаaт
🎊 СУПЕР МОЖНОСТ!
❗️Студиска посета во Приштина, Косово
❗️10-17.07.2021
💰 Сите трошоци поврзани со обуките се подмирени од проектот.
📃 Детални информации можете да најдете во инфо пакетот: https://drive.google.com/…/1IZQVqabOX66QsTcAi49…/view…
📫 За пријави за учество на обуките пишете со ваши контакти на: [email protected].

Сподели на