Учиме или вежбаме претприемништво? – Презентација, дискусија и вмрежување

🤚РЕГИСТРАЦИЈАТА Е ОТВОРЕНА!
Учиме претприемништво, но дали тоа знаење ни користи практично?

Доколку си студент, ученик, професор, наставник, претприемач или заинтересиран за претприемништво приклучи ни се во кул атмофера на 31.10 во Netaville.

📑 Ќе презентираме програма за претприемништво
📣 Ќе дискутираме за претприемништво
💢 Ќе имаме интерактивна сесија со студенти
👊 Ќе имаме дружба и вмрежување
Доколку си заинтересиран регистрирај се најдоцна до 28 oктомври на овој линк.

Сподели на