Фото-натпревар за подигање на еколошката свест

Секоја година, Европската агенција за животна средина (ЕЕА) организира фото-натпревар за подигање на еколошката свест.
Преку фотографија, потребно е да ги доловите придобивките на природата кои се поврзани со нашето здравје и благосостојба. Овогодинешниот повик е во насока „Во согласност со природата“ и како природата помага за наше закрепнување и регенерирање.
Краен рок за аплицирање: 1 октомври 2022⬇️
Целосниот повик е достапен на овој линк.
 

Сподели на