Шанса за улога во филм

За главните и споредни улоги во краткиот игран филм „Траги“ во режија на Лидија Мојсовска бараме:
Машки деца на возраст од 8- 11 год.
Женски деца на возраст од 9-12 год.
Жени на возраст над 55 год.
Заинтересираните треба да испратат свежа портретна фотогафија (само лице) и видео со кратко претставување (име, презиме, возраст, место на живеење и контакт број на родител) на [email protected] најдоцна до
20 мај 2021.
Филмот ќе се снима на Охридското крајбрежје во текот на месец август 2021 а предност ќе имаат кандидат(к)и од регионот на Охрид, Струга, Ресен и Демир Хисар

Сподели на