Јавен повик за младински делегат во ООН

Агенцијата за млади и спорт објавува Јавен повик за избор на младински делегат од Република Северна Македонија во работата на Обединетите нации, нејзините тела и комисии.

На повикот можат да се пријават млади лица на возраст од 18 до 27 години кои исполнуваат одредени критериуми.

Целокупната содржина на јавниот повик можете да ја погледнете ТУКА.

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp