Јавен повик за набавка на онлајн платформа – алатка за локална транспарентност

Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Фондацијата за интернет и општество Метаморфозис објавува јавен повик за набавка услуга за изработка на онлајн платформа (веб портал) – алатка за локална транспарентност.

Подетален опис на бараната услуга, условите за аплицирање како и потребната документација може да најдете во прикачената тендерска документација.

Краен рок за доставување на понудата е 29.10.2021 година до 15:30 часот.

Јавен повик за набавка на онлајн платформа – алатка за локална транспарентност (.pdf)

Прилог 1 – Образец на понуда (.doc)

Прилог 2 – Изјава за прифаќање услови (.doc)

Прилог 3 – Изјава лични услови (.doc)

Сподели на