Јас и спортот – онлајн разговор со Никола Велев – Френки

ГРИТ со поддршка од Europe House – Струмица организира Европска недела на спортот, која ќе се отвори со онлајн разговор со сегашниот тренер на кошаркарскиот клуб ТФТ – Скопје, Никола Велев – Френки.
Сите заинтересирани можат да се придружат на овој онлајн разговор со Никола и да дознаат повеќе за неговата кариера како долгогодишен кошаркарски тренер. На овој настан учесниците ќе можат подобро да се запознаат со тоа кој е Никоја и зошто тој ја одбрал токму оваа кариера.
Исто така, учесниците ќе имаат можност да поставуваат прашања кои Никола директно ќе се обиде да ги одговори. 
За подобра реализација и организација на настанот, пожелно е заинтересираните да го најават своето присуство со порака на [email protected]
 
Настанот ќе се одржи на 23.09.2021 во 14:00 часто преку платформата ZOOM.
 

Сподели на