Startup Jobfair

Стартап Македонија ви го претставува првото издание на Startup Job Fair каде ќе бидат промовирани брзо растечките стартапи од екосистемот и потрага по квалитетен кадар од Startup Macedonia Founders club членови.
Во потрага сме по амбициозни студенти и млади професионалци кои сакаат предизвици и имаат желба да бидат дел од успешната приказна на најбрзо растечки Стартапи во земјата.
На овој настан ќе имате можност да дознаете повеќе за Стартапите, нивната визија и бенефитите кои ги нудат на нивните вработени во еден уникатен Job pitching настан.
Како да се пријавите ?
Ако сте заинтересирани, тогаш го очекуваме вашиот одговор на овој линк 👇👇👇
https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_O9t0K6U8TemZv4Yu_T5xFA
По пополнување на овој прашалник, ќе добиете информации за приклучување на вебинарот.
Повеќе информации можете да најдете тука.
Startup Macedonia would like to present to you the first edition of the Startup Job fair to promote the growing startup ecosystem and the demand for talent by Startup Macedonia Founders Club members
We are looking for bold, ambitious students and young professionals to roll their sleeves up and become part of the success of some of the best Startups in the country.
At this event, you will have a chance to understand more about Startups from the Founders club their vision, and the benefits they offer to their employees in one unique Job pitching event.
How can you apply?
If you are interested then we await your registration on this link – 👇👇👇👇https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_O9t0K6U8TemZv4Yu_T5xFA
Agenda and Companies pitching on the event will follow 👇👇
This event is supported by IME (Increasing Market Employability ) Project and Swiss Entrepreneurship Program and implemented by Startup Macedonia
More information can be found on the following link.

Повик за грантови за бизниси

Повик за грантови за бизниси

Фондацијата за развој на образование и култура Албиз, партнер спроведувач на проектот EU IMPACT WB, финансиран од Европска комисија, објавува повик за аплицирање, за грантови за бизниси, од микро, мали и средни претпријатија, регистрирани во Република Северна Македонија.

Преземи:

Request for Applications (Business Grants)

Application form