ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА АПЛИКАЦИЈА „ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2021“ И ПОВИК ЗА ПОСЛЕДНА РАБОТИЛНИЦА

Здружението за социјални иновации „АРНО“ ве информира дека натпреварот ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2021 е отворен до 12 мај 2021 година.
 
Со цел да ги поддржиме сите заинтересирани потенцијални апликанти, и годинава, повторно, организираме работилници.
⏰Последната работилница ќе се одржи на 04.05.2021 (вторник) (10-14ч). За да се пријавите треба да го пополните овој формулар, најдоцна до 29-ти aприл 2021, 10:00 часот. 
АРНО ги задржува правата да ги избере учесниците според пополнетата пријава. Избраните учесници ќе добијат известување/потврда за учество на мејл најдоцна до 29.04.2021, 17:00 часот.
 
👉 ТУКА можете да го погледнете видеото од една од работилниците кое го снимивме со цел да им биде од корист на сите потенцијални апликанти. 
📍Работилниците содржински ги покриваат слените теми:
Прв дел= Пополнување на наративниот дел од апликацијата
Втор дел= Бизнис канвас модел
Трет дел= Финансиска одржливост на бизнисот
Четврт дел= Прашања од учесници (поради осетливост на информациите овој дел е изоставен во јавното видео, исто како и практичните вежби од другите делови)

Разговор со Стефан Марковски на тема „Дигитална книга“

📣Покана за ОНЛАЈН разговори во чест на меѓународниот ден на книгата
🗓КОГА? 23.4.2021 год. (петок);
⏰ВО КОЛКУ? 20:00 ч.;
❓КАДЕ? На ,,ZOOM”;
🔜Пријавување? Во ,,инбокс” на организацијата ГРИТ📩📩📩
Млади креативци, ученици, студенти, литерати 🙂🙂🙂
Ајде заедно да го одбележиме денот!
На ова заедничко дружење, ќе разговараме со младиот автор Стефан Марковски на тема „Дигиталната книга“, слободно и нашите учесниц ќе може да поставуваат прашања.
Добредојдени се сите креативци, кои го сакаат убавиот, пишан збор!
👍👍👍
Имаме подготвено интересна програма и за следни активности, кои сакаме да ги реазлизираме и споделиме со вас. Значајна е вашата поддршка и учество. Ајде да се едуцираме заедно!
Побрзајте, ве очекуваме!🙂💯
📌Носител на проектот:
ГРИТ- Пробиштип