Отворено работно место – Финансиски менаџер

Horizon Civitas има потреба од работно ангажирање на Финансиски менаџер. 

Место на ангажман: Скопје.

Распоред на ангажман: 5 часа дневно (понеделник – четврток, петок неработен ден).

Времетраење на ангажман: 7 месеци (со можност за продолжување на договорот).

Месечна плата: 20.000 денари (бруто).

Критериуми:

  • Најмалку 3 години искуство со управување со финансии (граѓански, јавен или приватен сектор).
  • (завршени) Додипломски студии по финансиски менаџмент, бизнис или економија. Магистерски или додатно неформално образование се смета за предност при избор.
  • Добро познавање на Microsoft Office (Excel, Word) и Google Drive (Sheet, Doc, Forms).
  • Познавање на јазици: македонски и англиски. Албански се смета за додатна вредност.

Потребни документи за апликација:

  • CV (вклучувајќи и број на контакт).
  • Мотивациско писмо (максимум 300 зборови).

Потребните документи да се испратат преку mail на [email protected]

Рок за пријавување: 3 октомври 2021 (недела), 23:59 часот.

Забелешки: Пријавувањата по истекот на рокот нема да се разгледуваат. Некомплетираните документи и сите видови на контакт при процесот на пријавување освен преку e-mail нема да се земат предвид. Само кандидатите што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани по телефон за интервју. Неконтактирањето до 5 октомври 2021 значи дека не сте избрани.