20та Меѓународна Младинска Конференција: Европски вредности за иднината за регионот на Југоисточна Европа

Оваа година за да го прославиме 20-тото издание на конференцијата, од 29 септември до 3 октомври 2022 година ќе ги собереме најактивните млади луѓе од 16 земји за да работат заедно за европската иднина на регионот. Оваа година Меѓународната младинска конференција „Европски вредности за иднината за регионот на ЈИЕ“ ќе има за цел да прикаже добри студии, повеќе од 20 години активна младинска работа, создавање значајна промена и дијалог со и за младите луѓе, разбирање како да се создадат процеси на донесување одлуки и граѓанско учество со вклучување на младите во регионална трансформација.

Аплицирајте веднаш на: http://www.krusevoconference.org.mk/register-now