# 8 Разговор за приватностФондација Метаморфозис ги поканува претставниците на граѓанските организации, институциите, медиумите и сите други поединци кои сакаат да дискутираат и да дознаат нешто повеќе за тоа „Како треба да ги штитиме личните податоци на ранливите категории?“ на осмиот „Разговор за приватност“ што ќе се одржи на 31-ви мај, во Јавна соба, со почеток во 15 часот.
👩🏻‍🏫 Учесниците на средбата ќе имаат можност да добијат појаснување на нивните дилеми поврзани со заштитата на личните податоци на ранливите категории граѓани и да да придонесат кон дискусијата преку споделување на своите искуства и ставови на темата.
📋 Агендата за настанот можете да ја најдете на овој линк ⬇
📝 Сите што сакаат да присуствуваат на настанот, треба да го пополнат овој формулар ⬇

Сподели на